Piese auto, de unde cumparam

Motor, caroserie, chiuloasa, faruri, borduri, directie, cutii de viteze, orice proprietar de masina stie cei cu toate astea si multe altele si cum este cand pica vreuna si trebuie sa o schimbi. De unde o iei, cine o monteaza, este buna sau nu, noua sau sh, multe ai pe cap cand pica ceva la masina.

Pentru ca incurand vreau sa imi iau masina, ma tot uit pe diverse siteuri de piese de masini pentru a vedea nu numai costurile masinii ci si ale reparatiilor, taxe si altele. Ca marci cum am mai spus ma intereseaza BMW, MErcedes, Volswagen, asa ca eu caut in special Piese auto VW, BMW, mercedes. Cand iti iei o masina eu consider ca trebuie sa ti cont si de costul reparatiilor. Piesele auto sunt deseori costisitoare si de multe ori nu sunt de calitate iar multi fac greseala sa cumpere de la bisnitari, sau utilizate, uzate… Romanul inca mai merge pe principiul „Pune-o pasta ca tine” dar este o practica total gresita.

Piese de calitate am gasit pentru unii prieteni care au masina pe siteul pieseautovip.ro, au comandat pe site, au cerut-o special daca nu a fost pe site si le-a fost livrata piesa in conditi de siguranta si la un pret bun. Nici unul nu a avut probleme cu piesa achizitionata, chiar sunt foarte multumiti de achizitii deoarece piesele sunt de calitate, nu sunt facute din „lut” incat azi le pui si maine pica, sunt facute din materiale de calitate la standarde europene.

Cum pe drumurile din Romania, masina in timpul rulajului sufera sute de bruscari, lovituri si alte lucruri daunatoare pieselor, este binme sa ne orientam din timp de unde cumparam piesele pentru masina si sa tinem cont de cum se face livrarea, in cat timp, daca piesele sunt durabile.

Despre masini sunt multe de spus, daca stau sa iau toate lucrurile de care trebuie sa tinem cont atunci cand cumparam o masina, pot scrie aici un roman, dar cred ca oricine vrea masina are idee ce inseamna asta, care sunt costurile si la ce trebuie sa se astepte. Masina nu este un lucru tocmai usor de intretinut, azi pica una, maine alta…. intotdeauna trebuie sa fi pregatit sa schimbi cate ceva.

Sfatul meu… aveti grija de unde cumparati si mai ales ce, nu cumpara de la coltul strazii ca s-ar putea sa te coste mai mult decat sperai, de multe ori te duce mai mult decat ai cumpara o piesa noua, de calitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *