Pentru curvele politice ce ne conduc, ce vand tara si toti cei ce au urechi sa auda si creier sa inteleaga….

Cica suntem iar in Recesiune, ma intreb cand am iesit vre-o data de 20 de ani incoace din recesiune? Suntem cetateni ai unei tari falimentare, o tara falimentata de curve comuniste post ’89, suntem fii si ficele unei generatii de muncitori in fabrici si uzine, parintii unei viitoare generatii de muritori de foame. Acum muncim, muncim si 15 ore pe zi 7 zile pe saptamana si murim de foame caci cu un salariu mizer nu ai ce paine sa cumperi cand vin facturi la usa. Mai marile curve din guvernul tarii asteia plina de bogatii ne spun relaxat ca am intrat in recesiune?

Futu-va neamul sa vil fut eu azi, maine si restul zilelor voastre, am intrat sau ne-a-ti bagat voi curve  ordinare fara scrupule, respect si demnitate. Pai cum ma pula sa nu te ia capul si sa scoti demonii din tine cand vezi ca muncesti ca boul pe te miri ce si astia relaxati spun ca a intrat Romania in recesiune…. Acum este si tara asta ca un calculator pe mana parintilor, se fute singura, o futeti voi ma cacatilor, o futeti voi Ponta, Basescu, Udrea, Tariceanu si restul mizeriilor de spagari si curve infecte ce ne vand ultima bucata de pamant si nici macar bani de lumanari nu dau poporului. Voi ma infectilor cu biserica voastra si popii, voi cu neamurile voastre corupte, bisnitari si drogati, voi o futeti si ne futeti noua viitorul, voi i-o trageti si duduiei de vo facut.

Cum sa nu te enervezi ma cand vezi ca mor oameni pe patul de spital iar ei dau miliarde bisericii, cum pula mea sa nu te ia capul cand ei dau bani popilor si fabricile ceausiste zac in paragina. Cum sa nu iti vina sa le zbori creierii cand vezi ca fabricile in care parintii tai au facut banii sa te creasca, se duc pulii de suflet, le vand curvele la fier vechi pe preturi mizerii.

Cum ma in pula mea futuva zeii sa vii fut, lasati statiuni in paragina, vindeti zacaminte de aur, carbune, petrol si tot ce mai are tara asta de valoare?

Ce mai este ma de tara asta? Noi astia tineri ce facem? Unde ne ducem si cat sa mai spalam la cur nemtii, italienii si pana si grecii? Vedem zilnic cum ungurii vor pamant in centrul Romaniei si astia de ne conduc nu fac nimic….

Vedem zilnic cum ne amendeaza altii pentru incompetenta si noi tot prosti ramanem?

Ne vindem tara, ne vindem limba, ne vindem portul, casa, masa, mama si tata, ne vindem trupul si tot ce avem, ne lafaim in aur si in pula mea tot saraci suntem?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *