Pariati la Euro 2012?

Ne mai despart cateva zile de startul Campionatului European de Fotbal 2012, gazduit de catre una dintre vecinele noastre, Ucraina (asadar, multiple motive de a vizita aceasta tara; macar un city break si tot e ceva …) si Polonia. Se anunta a fi un european tare interesant, avand in vedere ca Germania, Spania si Anglia sunt in pole position pentru castigarea trofeului, in vreme ce Olanda ne va mai delecta inca o data cu ai sai ‘zburatori’ (Arjen Robben, Robin van Persie si multi altii), iar Portugalia in frunte cu Cristiano Ronaldo va avea de partea sa suportul tuturor celor care sustin fotbalul ca spectacol.

Pe langa cei care au inceput sa isi doteze barurile cu plasme de ultima generatie, casele de pariuri raspund prezent, la randul lor, printr-o serie de surprize gata-gata sa starneasca pofta pariorilor ahtiati dupa cote tentante si evenimente extra, cum ar fi pariuri ce tin de numarul de cartonase galbene acordate, penaltiuri, lovituri de incepere si multe alte nebunii, ce vor forma o paleta completa a ceea ce poate fi descris sub urmatoarea sintagma – fotbal la superlativ!

Creatorii de siteuri vor fi ocupati cu prezentarea de pariuri sportive Euro 2012, ambalarea lor realizandu-se pe masura inaltimii unui astfel de eveniment. Concursurile, de asemenea, nu vor lipsi, bookmakerii punand la bataie o sumedenie de tombole menite a captiva atentia pariorilor de pretutindeni. Ne asteptam, prin urmare, la o serie de ponturi fotbal – Euro 2012 care sa ne aduca voie buna, dar si un ban in plus in zilele de vara torida ce vor urma in perioada iunie-iulie.

Care este echipa ta favorita la acest european? Personal, sunt un admirator al echipei Olandei, care reuseste mai mereu sa surprinda in mod placut prin aparitia unor jucatori de super clasa, setati parca pentru a se ‘pupa’ generatie de generatie cu inalta performanta.

2 Responses to “Pariati la Euro 2012?”

  1. Marius spune:

    Eu nu pariez de fel, asa ca nu cred ca voi paria nici pentru euro 2012..

  2. Alin spune:

    Clar nu, pare destul de riscant.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *