Parca parca se rezolva amiabil cu Romtelecom

Ieri am scris despre problema cu Romtelecom iar astazi nu prea mi-a venit sa cred ca am primit un raspuns si ajutor in rezolvarea problemei chiar aici pe blog din partea unui reprezentant Romtelecom pe nume Irina Ilie.

Ieri am incercat sa dau de ei prin telefon si am ascultat muzica 20 de minute, apoi am dat mailuri la care nu mi s-a raspuns iar astazi dupa ce am discutat cu doamna Irina, mi-au fost facute promisiuni ca s-a rezolvat problema.

M-a contactat reprezentantul cu care am vorbit in prima faza la mutarea abonamentului de pe numele mamei pe numele meu si si-a cerut scuze pentru incurcatura produsa. Problema a fost la ei, ori din neatentie ori au zis ca imi pot incarca factura fara sa sesizez dar, sunt unul din putinii atenti la detalii.

Cand au venit cu instalarea eu nu am fost acasa, stand mai mult la servici si acasa doar 2 zile pe saptamana sau la 2 saptamani, a semnat sora mea actele date de reprezentanti, logic ca a semnat ca primarul cum face deobicei, nu se uita ce semneaza. Eu cand vine vorba de pus semnatura pe un document, semnez abia dupa ce citesc fiecare punct cuprins.

Azi m-a contactat intr-un final reprezentantul cu care am convenit mutarea abonamentului iar acum astept sa vad si efectele.

Vedem cum vor decurge lucrurile si sper totusi sa nu ajung in instanta, sa mai pierd si pe acolo timpul.

Nu in ultimul rand ii multumesc doamnei Irina pentru ajutorul acordat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *