Paginile de facebook care promit premii pentru primii 20 de mi de inscrisi si ce sunt ele defapt

Snapshot_2013-12-14_102726

 

Ce este cu aceasta imagina? Este un print screen al unei pagini de facebook, acel tip de pagina binecunoscut cu mesaje incitante gen „Concurs: Primii 20000 de inscrisi primesc garantat un ipad”. Dar ce sunt aceste pagini de facebook facute doar pentru un viitor profit?

Acestea sunt facute de pustani fara prea multa minte dar cu ceva talente in afaceri, dupa ce aceste pagini strang la minim 10.000 de likeuri, vor fi vandute pe forumuri de webmasteri cu preturi incepand de la 10 Euro pe 10.000 de likeuri. O astfel de pagina, daca este bine conceputa poate strange in doar o saptamana peste 50.000 de likeuri astfel, daca faci 2-3 astfel de pagini poti castiga intr-o saptamana 200-250 de euro sau mai mult. Ce premii se dau? Nu se dau premii, astea sunt simple aberatii pentru a corupe utilizatorii de facebook sa dea like. Nu te lasa pacalit de premiile garantate promise de astfel de pagini.

UPDATE Am uitat sa precizez ca aceste pagini dupa ce sunt vandute sunt transformate in pagina unui produs, a unui magazin sau serviciu, prin ele promovandu-se acel produs, magazin, serviciu etc. Acesta este rolul final al unei astfel de pagini!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *