Operatie estetica sau creme de fata

Acesta este un articol dedicat fetelor in special. Fiindca tot vad pe la Tv fel si fel de pitipoance, care mai decare mai siliconate si mai estetizate.

Interventia chirurgicala- avantaje si dezavantaje

Cand semnele imbatranirii incep sa apara cautam solutia cea mai rapida si cu un efect garantat. Interventia chirurgicala este una din cele mai des intalnite metode de tratare a imperfectiunilor tenului aparute odata cu trecerea timpului. Este adevarat ca trebuie luata in calcul aceasta optiune, dar ar fi indicat sa ne gandim bine inainte de a lua o asa decizie. O astfel de interventie este destul de costisitoare si nu avem garantia ca va reusi in totalitate. In ultima perioada apar tot mai multe tipuri de interventii si tratamente. Daca decidem ca aceasta este alegerea potrivita, este indicat sa alegem un specialist care sa ne explice detaliat ce trebuie facut si ce riscuri exista. Fie ca ne place sau nu, o interventie chirurgicala, oricat ar fi de simpla, poate genera anumite complicatii. Totodata, nu trebuie sa fim pesimisti si sa privim lucrurile doar din aceasta perspectiva. Actiunea directa asupra tesutului afectat lasa in urma efecte vizibile si de durata.

Tratament cu creme anti-imbatranire

O metoda mai accesibila si care nu implica riscuri este folosirea cremelor de fata. Cele care produc efecte excelente au un pret mai ridicat, dar sunt in general mai putin costisitoare decat o operatie estetica.

Cum alegem crema potrivita?

1.In functie de ingrediente

Cel mai important lucru este faptul ca o crema trebuie sa actioneze benefic asupra tenului tau. Exista o varietate de tipuri de creme de fata, fiecare avand compozitie si ingrediente specifice. Alegeti in functie de aceste ingrediente de baza si de nevoile tenului.

2.Indicatii si recomandari

Deoarece exista mii de creme pe piata, iar unele dintre ele pot face mai mult rau decat bine, indicat este sa cercetati putin piata inainte de a alege. Pe internet exista sectiuni cu review-uri pentru creme. Desi pare banal, este de mare ajutor sa accesati un asfel de site. Acesta contine comentarii cu pareri despre anumite marci. Tot acolo gasiti si informatii despre pret. Fiecare revizuire prezinta caracteristici bune , dar si puncte slabe pentru fiecare produs.

Fie ca alegeti un tratament chirurgical sau creme de fata anti-imbatranire, important este sa va simtiti bine si sa beneficiati de efectele dorite. Totusi, nu recurgeti la actiuni majore pana nu ati incercat toate metodele alternative.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *