Odihna si timp liber

Uite ca mi-am facut putin timp acum sa mai scriu ceva, am avut o saptamana incarcata, ne-am mutat in alt apartament, a trebuit sa asez iar toate cele si in rest am terminat fatada, acum la munca e mai chill, nu mai este asa obositor.

In rest, seara cand vin de la munca, stau de vorba pana adorm cu Cristina, un copil pe care il stiu de cam 4 ani, iar azi 1 iunie se fac acesti ani de cand ne stim, chiar daca ne cunoastem cu cateva saptamani inainte. In rest e bine, ma odihnesc ma plimb cu bicicleta si fac cumparaturi. Muncesc, vin acasa, dorm, plec iar la munca si cam asa in fiecare zi.

Sunt fericit ca ma asteapta si pe mine cineva nerabdator acasa, si eu sunt mai nerabadator sa merg acasa, in August cei drept. Oricum, simt ca tine cineva la mine multicel acolo in tara si pare sa treaca timpul mai repede.

Acum ma uit pe net pe unde asi putea sa mai merg prin Berlinul asta, prea multe nus de vazut dar eu tot sper, poate ajung prin alt oras cine stie, pedalez cat ma tin picioarele cand am putin timp la dispozitie.

Bicicleta aici este indispensabila, te descurci atat de usor cu ea, este geniala. In rest sa vad ce voi mai face.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *