Oboseala, dureri, stare jalnica, griji si extenuare

In seara asta nu ma simt bine, sunt molesit, extenuat si am niste dureri deranjante in piept. Posibil oboseala sau un inceput de gastrita isi face simtita prezenta.

Munca asta continua ma duce la extenuare, azinoapte nu am putut dormi mai deloc, a fost una din foarte putinele dati cand mi-am facut griji pentru cineva, am rasuflat usurat dimineata cand am aflat ca a ajuns cu bine si s-a intalnit cu cunoscuti.

Acum incerc sa stau treaz, sunt extrem de obosit si se anunta agitatie mare si in seara asta, abia marti dimineata imi voi putea lua liber, il astept, visez la o zi libera.

Nu prea inteleg cum ceva asa mic, m-a dat peste cap cu totul, cum o fiinta atat de inofensiva a reusit fara sa vrea sa imi deregleze sistemul. Nu prea sunt genul sa ii pese atat decineva, nu prea ma atasez de oameni, evit sa las oamenii sa imi ajunga in cele mai indepartate colturi ale sufletului insa, a reusit sa treaca de ele.

Acum asta e, incerc sa imi revin, usor si greu dar asta e. Momentan nu se poate mai mult de vise insa, sunt rabdator, extrem de rabdator.

Acum ma bucur, ma bucur enorm pentru tine, pentru ca esti fericita. Ma intreb daca pot oare tine mai mult de atat la tine, mai mult de atat nu stiu daca e posibil. Esti un fel de „supradoza de vise”, cand te bucuri, ma bucur, cand esti trista sunt trist, cand nu te vad, mie dor….

Creezi dependenta, o dependenta nebuna.

Eu acum ma retrag, imi este rau, mai am clienti, mai am de munca o gramada, sper sa rezist cu toate ca aproape lesin, sunt frant, extenuat, abia imi mai controlez picioarele… Noapte buna!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *