o zi ca oricare alta

O zi plictisitoare, alergatura aiurea de colo colo, fara o tinta anume, fara un reper, fara a sti unde vreau sa ajung m-am, plimbat mai toata ziua singur prin oras. M-am retras acum in casa, scriu putin, beau un pahar cu vin si voi mai citi cateva pagini din carte.

Ma gandesc la ce o sa fie, la anul care vine, la multe lucruri mai mult sau mai putin utile. A trecut si Craciunul, imediat vine si anul nou, imediat fac si un an de cand sunt angajat in Cristian la INA… A trecut timpul de parca ieri eram la interviu si nici macar nu aveam habar cu ce se mananca meseria, nici macar nu stiam ce meserie urma sa am. Acum sunt Operator CNC pe rectificare, meserie frumoasa si pretentioasa. Am invatat o multime de lucruri anul asta, mi-am castigat respectul in cadrul fabricii si voi merge mai departe.

A fost un an destul de greu cu o prima parte a anului coplesitoare, devastatoare pentru mine, pentru starea mea de spirit si care a schimbat multe lucruri, multe puncte de vedere si care a defectat ceva la mine. Ma simt inca intr-o perioada de covalescenta, ma simt ca un nebun care nu lasa pe nimeni sa se apropie. Ma simt ca un catel care odata batut de catre un om, nu mai are incredere in nici un alt om.

Per toatal a fost un an cu detoate.

Sarbatori fericite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *