O zi buna per total

O alta zi s-a dus, astazi am fost la un interviu pentru un post de parcangiu in Sinaia. Imi place ideea de a sta intr-o parcare si a taia tikete soferilor. Aici e ca la ospatarie, daca iti faci treaba bine si esti amabil, mai iti da omul un leu in plus si cumulat iesi bine. Eu cel putin atunci cand parchez intr-o parcare cu parcangiu, las parcangiului o atentie pentru ca nu este usor sa stai in frig si soare sa ai grija de o parcare.

Pana la urma toti suntem oameni si, pentru  a ca parcangiul sau cel de la spalatorie ori vulcanizare sa se simta folositor e ok sa ii dai un leu in plus, macar de-o cafea. Sunt multe situatii in care nu am lasat si nu voi lasa spaga, cum ar fi doctorilor, politistilor sau functionarilor pentru diverse beneficii, dar cand vine vorba de oameni care chiar isi fac treaba si sunt amabili, stau de vorba cu tine macar un minut cat iti taie tichetul, sau iti schimba roata imi place sa le arat ca ei conteaza.

Zilele astea sunt in cautare si de dacioara, vreau sa imi iau masina caci fara este foarte greu, nu imi place sa circul cu transportul in comun pentru ca in mare parte daca vreau sa ma duc in Campina trebuie sa schimb un maxi, la Ploiesti schimb doua si tot asa. Prefer sa am masina mea, sa ma urc in masina si sa ma duc unde am nevoie linistit.

Astazi per total a fost o zi ok, am cunoscut oameni noi (pe cei de la Transport urban Sinaia), m-am plimbat (o zi insorita este mereu buna pentru plimbari) si am si citit cateva chestii interesante. In plus dupa amiaza am si dormit doua ore, lucru ce nu l-am mai facut de mult insa azi chiar m-am simtit obosit. Cam asta a fost ziua mea de azi….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *