O saptamana de groaza

Uite caam ajuns sa scriu iar, saptamana asta mi-a mers pe dos totul, am facut accident, ieri mi-a fost luat talonul la masina si am fost amendat inca de dimineata, pentru a lua talonul trebuie sa repar masina intr-un timpo foarte scurt si bani ioca.

Toate mi s-au intamplat saptamana asta, nu stiu cum de mai am permisul….. Oricum ieri mi-a fost luat talonul ca un bulangiu a auzit el cum ca toba masinii mele face prea mult zgomot si vezi doamne este peste limita admisa…. Nui asta baiul, o toba se face dar eu am burdusita masina, o usa e stramba decand am luat-o imprimire iar noile avarii facute la Sibiu ma seaca deoarece nu prea ai cum sa indrepti tabla acolo….. Si astfel nu pot lua talonul ca trebuie sa trec pe la RAR. Oricum luni fac contestatie si poate scap asa, nu m-a oprit rarul, el m-a luat dupa reche, asa ca sper sa am castig de cauza.

Oricum, mi-au trecut nervii oarecum, ma mai irita ca mi-a dat si 4 puncte de penalizare degeaba. Acum caut autori pentru aplicatii-android.com, vreau sa il dezvolt insa nu am prea mult timp la dispozitie de facut articole, acum am cativa clienti in hotel si e cam dificil sa stau sa scriu……

PANO_20140506_121735534

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *