O poti numi, simplu scrisoare

Incerc sa criu ce simt insa ce simt eu acum nu poate fi descris prea usor cu simple litere tastate ori asezate pe foaie alba. Sunt fericit, imi este-n minte tot timpul, adorm cu ea in minte, ma trezesc cu ea, mananc cu ea, merg cu ea, e obsesie, nu nu obsesie, e defapt totul, tot ce iubesc, tot ce ador, tot ce indragesc, adunate in corpul mic cu un zambet mare.

Nu am crezut ca va reusi cineva sa ma faca sa uit de griji, de probleme, de toate ce am in cap atat de simplu, habar nu ai cat ma ajuti copile, imi redai rabdarea pierduta acum ceva timp, imi redai cheful de viata uitat in iarna trecuta, ma motivezi, ma faci sa lupt, imi impui sa visez. De la mine sa sti ca ce spun, vine din suflet, ce scriu, tot de acolo de undeva, iar tot de la mine sa sti copile ca pun pret mare pe ce spun oamenii mai in varsta, ascult de ei, de cei ce merita a fi ascultati, mai ales de parintii ce vor binele copiilor, candva eram dezastru, acum le dau dreptate.

Vreau sa vad copile in tine atata fericire incat, atunci cand iti vine sa plangi sa gasesti totusi motive sa razi!

Tu copile, esti parte din mine, esti gand, esti aer, esti somn, esti vise, esti apa, mancare, litere scrise ori nescrise, rabdare, nebunie, esti tot!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *