O noua saptamana

Salutare, uite ca am ajuns sa mai scriu putin pe aici, in weelend nu prea am avut chef de scris, vineri am iesit cu prietena prin Live Campina la o ciocolata calda, o ciocolata calda adevarata nu prostii de se gasesc in toate bodecile facute cu plicuri la 60 de bani si vandute cu 8. In Live gasti ciocolata calda cremoasa, consistenta pe care o mananci cu lingura, e aproape budinca, e geniala.

Dimineata m-a prins langa ea, imi place la nebunie sa ma uit la ea cum doarme caci eu ma trezesc mult mai devreme. Dupa amiaza ne-am bucurat de soare, mult soare, am stat in leagan si ne-am relaxat cateva ore.

Acum, este luni, incepe o noua saptamana, trebuie sa ma apuc de treaba, sa mai si produc ceva banuti caci weekendul asta la pariuri mi-a cam iesit pe dos cateva meciuri, de nu poti castiga in fiecare weekend.

Acum am niste atestate de facut, iese un ban in plus, strang de excursie, au picat la fix. In ultimul timp nu pea m-am putut plange de bani caci fac eu cum fac si apar si ei dar acum, acum am nevoie de ceva mai multi, vreau neaparat sa imi iau masina, sa imi gasesc un job stabil si sa ma bucur imprenuna cu ea de caldura caci vine primavara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *