O banda de alergare pentru oricine, oameni caini si pisici. Sanatate din sport

Buna dimineata, in aceasta dimineata voi prezenta parerea mea despre tehnicile unora de a slabi, tehnici nu tocmai bune pentru banda-alergare-dhs-1140v-954sanatate, sau alergatul pe banda alergare. Cum majoritatea celor care vor sa slabeasca iau tot felul de pastile sau se infometeaza pana atunci cand tremura carnea pe ei, eu m-am gandit sa le amintesc faptul ca facand sport pot slabi rapid si pot inlocui grasimea cu masa musculara. Eu nu am nevoie de tehnici de slabire, eventual ar trebui sa mai pun ceva masa musculara dar mai degraba ar trebui sa ma ingras putin.

Cea mai practicaa metoda de a slabi prin sport este alergatul, dar atunci cand ploua nu este recomandat sa alergi prin ploaie asa ca va recomand o banda de alergare pe care puteti alerga in casa, fara a trebui sa iesiti in ploaie vant sau alte conditii dificile. Imi imaginez o gospodina punand aceasta banda de alergare in fata aragazului, in timp ce mesteca in ciorba, alearga astfel facand doua lucruri de-odata. Unde mai pui ca aceste benzi de alergare sunt si destul de ieftine, cel putin iesi mai ieftin cu o banda de alergare decat sa dai banii pe tot felul de pilule de slabit care nici macar nu isi fac efectul.

Pretul unei benzi de alergare este de la 150 de lei, consider ca oricine isi permite sa o achizitioneze, chit ca pune bani de-o parte doua saptamani, apoi va alerga in propria casa iar daca are un animal de companie gen pisic obez sau caine ce trebuie plimbat, ii va putea pune si pe ei la alergat pe banda, animalele fiind foarte atrase de benzile de alergare. In continuare va pun la dispozitie si un video sa vedeti exemple de catei indragostiti de banda de alergare.

Daca un catel poate, un om dece nu ar putea? Adica are mai multa vointa un caine decat un om? Deci se poate face sport la orice varsta, in Germania vedeam batranei de peste 70 de ani care alergau prin parcuri, adevarat ca eu mergeam mai repede decat alergau ei dar pentru ei era un efort considerabil si spre deosebire de milioane de oameni carora le este lene sa mearga si pana la magazin, acei batranei care alergau o ora pe zi cel putin, sunt un exemplu de vointa si autoeducare. La noi majoritatea batraneilor prefera sa stea intr-un bar sau bodeca si sa bea o bere sau un vin, insa acolo batraneii tin foarte mult la sanatatea lor si trag cat pot de ea, incearca din rasputeri sa mai traiasca unpic, o zi, o luna, chiar un an si asa ii vezi pe la 90 de ani alergand in parc spre deosebire de cei care iau pastile si la 50 de ani mor din cauza complicatiilor. O pastila trateaza o afectiune si afecteaza alt organ, sportul trateaza corpul si mintea fara a afecta ceva.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *