O alta idee de afaceri- Mutari de firme

Salut, dupa ce ieri am vorbit despre afaceri profitabile si firmele de curatenie, astazi vreau sa vorbim despre firmele ce se ocupa cu mutari de firme.

Un domeniu de activitate foarte ok este chiar cel de transport marfa si mutari firme. Multe companii se dezvolta si se vad nevoite sa isi schimbe sediile iar cand fac asta, apeleaza la firme specializate in muari, eventual firme care asigura si depozitarea bunurilor pana la finalizarea amenajarii noilor birouri sau chiar punerea in vanzare a mobilierului vechi. In general atunci cand o firma isi schimba sediul, mobilierul vechi este pus in vanzare dar pana la acest pas trebuie depozitat iar firmele de mutari in general asigura si acest serviciu. Blexy Trans Speed mutari firme este una dintre aceste firme de pe piata care ne invata ce inseamna cu adevarat mutarea intr-un nou sediu, doar uitandu-ne pe site-ul acestora vedem in mare parte ce servicii trebuie sa oferim daca vrem sa ne impunem pe acest segment de piata.

Ce ai nevoie pentru a deschide o astfel de firma?

Un buget de cateva mii de euro, pana in 10.000 si minim o duba de 3,5t pe care sa o folosesti la mutari, un sofer bun care sa nu duca mobila la destinatie dezmembrata si 2-3 alti angajati care sa se ocupe cu caratul, incarcatul si descarcatul mobilei si aparaturii de birou.

Este indicat ca in echipa sa mai ai si un om bun la toate care sa se poata ocupa de montarea mobilei, de punerea in functiune a calculatoarelor si aparaturii de birou. Astfel atunci cand faci o mutare de sediu, poti oferi servicii complete, tu iesind pe profit iar clientul fiind foarte multumit daca angajatii tai isi fac treaba bine.

Cum vad eu echipa unei firme de mutari?

O autoutilitara de 3.5t si una de 7t, 2 soferi buni, 4 oameni care sa incarce si sa descarce mobila si aparatura, un tehnician care sa monteze aparatura si un om cu imaginatie pentru amenajarea noilor spatii de birouri. Astfel poti oferi servicii complexe, iti poti crea un portofoliu consistent foarte rapid si poti fi recomandat, astfel avand tot mai multi clienti.

Asadar, aceasta este o alta idee de afacere profitabila, clienti se gasesc iar munca nu este una foarte complexa asa ca poti angaja lejer oameni necalificati pe care ii poti specializa rapid in acest domeniu.

Piata nu este foarte aglomerata si poti intra destul de simplu in sistem, trebuie doar sa dai dovada de profesionalism, sa iti faci treaba si poti creste rapid.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *