O alta idee de afacere profitabila. Curatarea de canapele, fotolii si tapiterii

Salut, scriu acum pe seara tot in categoria idei de afaceri. Un alt serviciu despre care m-am gandit azi sa scriu este cel de spalare si curatare canapele si fotolii.

Canapelele si fotoliile dar si tapiteriile auto se murdaresc foarte repede si de cele mai multe ori prind mirosuri urate, astfel ca trebuie sa le curatam si indicat este sa facem asta profesional. O canapea veche daca este curatata bine poate arata ca noua, ceea ce va poate scuti de cheltuieli in plus, nefiind nevoit sa cumparati alta atat timp cat o puteti reconditiona pe cea veche. Asadar, poti apela la o firma ce se ocupa de curatarea tapiteriilor sau iti poti crea tu o firma asa cum ma tenteaza pe mine sa fac.

Cum m-am gandit la asta? Ma uitam pe net ce firme mai sunt pe piata in diverse domenii, sa vad cam ce mai merge in tara noastra, vrand sa ma orientez catre o viitoare afacere pentru mine si parintii mei. Am gasit o firma de curatare canapele si fotolii in Bucuresti iar uitandu-ma pe site-ul lor am ajuns pe niste forumuri unde se vorbea despre acest tip de afacere.

Se pare ca in orasele mai mari este la mare cautare, mai ales ca aparatura folosita in curatarea canapelelor si a fotoliilor poate fi folosita si pentru curatarea tapiteriilor auto. In zona mea sunt foarte multi pasionati auto, foarte multi oameni obsedati de curatenia in masina si cred ca astfel de afacere ar merge perfect. Unde mai pui ca am si spatiu necesar derularii unei astfel de afaceri.

Pentru a oferi astfel de servicii ai nevoie de un aspirator profesional pentru tapiterii si mochete, acesta este diferit fata de cele clasice pentru ca in timp ce aspira mai si spala. Astfel in urma lui tapiteria ramane curata, aratand ca noua si avand un miros placut.

Operatiunea de spalare o poate face oricine, nefiind foarte greu daca ai masinariile necesare, astfel poate face asta si tatal meu care oricum nu are altceva de facut. Chiar ma gandesc sa ma apuc in viitor de o afacere a mea, iar in ultimele zile am gasit cateva idei bune pentru un viitor business.

Incerc sa ma orientez asupra a ceva de care are toata lumea nevoie, a ceva care s-ar cauta in zona mea, un domeniu care nu a aparut pe aici si astfel ma pot dezvolta rapid.

In orase precum Bucuresti sunt multe firme care se ocupa cu asta, dar aici nu este nici una, deci am o oportunitate foarte mare insa, mai am nevoie si de buget momentan.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *