Net pauza, joc pauza, idei multe…

Este 12 iar netul meu inca merge ca si cum as fi conectat de pe un stick, imi aduc aminte de momentele in care aveam net de la ZAPP, firma ale carei modemuri au suferit torturi cumplite din partea mea, de la a fi arse pana la penetrarea de catre cuie si surubelnite.

Azi Telekom imi face un car de nervi, cand am atatea idei pe care vreau sa le pun pe blog, nu ma lasa ei sa imi caut pe net ce am nevoie. Fara net sunt ca si fara aer, nu am prea multe lucruri de facut atunci cand nu am net, nu am ce citi si la ce ma uita. Nu am carti sau tv in camera asa ca netul este singurul lucru care imi poate da ceva de facut. Nici nu ma pot juca…

Am in pc Call Of Duty 4 Modern Warfare pe care il joc in multiplayer, l-am instalat acum cateva zile aducandu-mi aminte de anii trecuti in care pierdeam zile intregi in acest joc. Jucam pe post de sniper, aveam facut cu markerul pe ecran un punct pentru a nu mai trebui sa pun luneta. Cei mai multi spuneau ca sunt codat, le demonstram prin printuri si filmulete cum joc. Le dadusem si lor ideea de a pune un punct pe monitor, nu te deranjeaza cu nimic, tinta fiind mereu in mijlocul ecranului poti trage fara a mai pune luneta.

Ce vremuri erau atunci, jucam de pe pcul vechi, jucam pe cerinte minime, se mai bloca jocul, mai pica netul, aveam lag…. Acum este cu totul altfel, ma mai enervez cand intra codati de te iau prin pereti sau te vad de dupa colt… In rest foarte tare jocul si chiar il recomand.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *