Nervi, oboseala, extenuare si multi kilometrii

Extenuant si este doar prima zi, o zi in care am trecut lejer de 200 km facuti cu masina, 100 pe jos…. Tone de nervi, clienti ciufuti si vesnicii soferi meseriasi care fac cum fac si ma blocheaza, ma clansoneaza ca vezi tu nu au loc de mine sau pur si simplu franeaza brusc si vireaza stanga ori dreapta fara a da macar un semnal.

Pentru ei, undeva in stanga este o maneta care face ca becurile de semnalizare stanga sau dreapta sa clipoceasca astfel… dai de ea in sus clipoceste dreapta si cand dai in jos, clipoceste stanga astfel stiu si eu in cacat in ce basca mea directie vrei sa o iei si nu ma urc pe tine….

Nu prea am timp de nimic, toata lumea are treaba cu mine, toti ma trimit de colo colo si astfel daca imi pun un pahar de apa acum, il beau abia cand apuc…. Mai imi fac timp sa ma uit uneori in telefon caci mintea zboara departe cand si cand si fara sa vreau ajung in fb. mesenger….

Abia astept concediul, il rezerv pe tot pentru mine, relaxare totala sper. Momentan nu prea reusesc sa ma calmez, am o colega dobitoaca care dupa ce ca e foarte inceata, mai e si batuta in cap si chipurile imi mai da si lectii despre cum se face una alta ca daca o pui pe ea o baga „mi-e lene”. Deci asta reuseste sa ma scoata din sarite astfel incat trebuie sa ies din hotel sa ma pot calma…..

Abia astept sa treaca saptamana asta, in seara asta dupa o zi de alergatura, stau in receptie, asta mai imi trebuia mie acum sa stau pe un scaun riscand sa adorm….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *