Ne mai si jucam cand nu avem ce face

Ce ne mai jucam cand ne plictisim? Eu ma plictisesc in ultima vreme cam des si ma tot aventurez pe unele siteuri de jocuri online. Acum mai nou am inceput sa fac o pasiune pentru jocuri cu atv in padure care sunt foarte interesante, destul de interactive pentru a nu te plictisi toata ziua sau macar o parte din zi.

forest_atv_challenge_6ywcj

Tot hoinarind pe net, am dat de zeci de jocuri si m-am tot jucat jocuri cu tot felul de teme, jocuri cu motoare, cu masini iar acum joc jocuri cu atv si imi tin de plictiseala pentru moment.

Voi ce va mai jucati, mai este cineva care nu are ce face mai toata ziua decat sa stea sa se joace, sa scrie si sa citeasca? Eu azi mi-am ocupat dimineata cu taiatul unui purcel dar dupa amiaza imi ramane pentru jocuri. Uneori sunt ca si un copil mic, stau ma joc si ma uit la desene. Asta cand nu stau sa scriu sau sa critic diverse stiri lansate de marile canale de media din Romania.

In zilele plictisitoare de iarna, aceste jocuri sunt tot ce iti trebuie pentru a face timpul sa treaca nevazut, pentru a te tine ocupat. Cred ca atunci cand a fost creat primul calculator, primul soft a fost un joc, oricine mai are din cand in cand chef de cate un joc, unul cat de mic dar sa il tina ocupat o buna parte a timpului liber. Eu prefer jocurile de actiune sau cele in care pot face curse cu masini sau atv-uri, cele cu nivele greu de trecut, asta facandu-le mai competitive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *