Nazareth în Hard Rock Cafe din Bucureşti- Trooper în deschidere

Se pare că Trooper, continuă seria concertelor mari la care cântă în deschidere. De această dată va cânta în deschiderea legendarei trupe rock  Nazareth  revine în România pe 27 ianuarie 2012, cu ocazia aniversării a 4 ani de Hard Rock Cafe
Trooper Trooper deschide concertul Nazareth de la Bucureşti
Vineri, 27 ianuarie 2012, de la ora 21:00, trupa britanică Nazareth va concerta înHard Rock Cafe din Bucureşti.
Evenimentul va fi deschis de un concert al trupei autohtone Trooper.
Nazareth este una dintre legendele rock ale anilor ’70. Concertul de la Bucureşti face parte din turneul internaţional de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat Big Dogz şi coincide cu aniversarea a 4 ani de Hard Rock Cafe în Bucureşti.
Albumul “Big Dogz” a fost lansat în primăvara acestui an, la 40 de ani de la apariţia primului material discografic “Nazareth” în 1971. “Big Dogz” este cel de-al 22-lea material discografic al trupei, conţine 11 piese noi şi s-a bucurat de success în Europa, Asia şi America de Sud.
Trupa britanică Nazareth a fost înfiinţată în decembrie 1968 în Dunfermline, Scoţia, de către solistul Dan McCafferty, chitaristul Manny Charlton, basistul Pete Agnew şi bateristul Darrell Sweet.
Balada ”Love Hurts”, semnată Nazareth, a făcut înconjurul lumii, câştigând Discul de Platină şi ocupând prima poziţie în topurile din Europa şi SUA, acesta rămâne preferata publicului, chiar şi la 36 de ani de la lansare.
Evenimentul este organizat de Hard Rock Cafe în parteneriat cu Cavalleria Events şi OST Cultural Events.

Sursă informații
 iCoancert

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *