Munca, munca si asteptare

Salut, aseara nu am mai scris, am ajunsacasadestul de tarziu si am fost obosit insa, acum sunt la munca si am putin timp liber pentru a scrie.

Ieri mi-au venit ceva monstre de material pe care voi incerca sa le folosesc astazi. vreau sa fac ceva dragut din ele pentru a le pune pe niste tricouri. Nu imi place ca in loc de rosu cum cerusem, a venit un roz foarte urat si nu prea am ce face cu el insa, mi-a venit verdele florescent pe care il cerusem ceea ce este foaaaarte bine.

Acum stau si scot cateva flayere pe care am de gand sa le pun pe la stergatoarele masinilor sa fac ceva reclama. In rest cam plictiseala la munca. Astazi nu am intrat deloc in GTA5, nu zic ca nu ma voi juca putin insa momentan vreau sa termin cu bagatul anunturilor pe okazii.ro si olx.ro. Vreau sa incep sa fac putina reclama la activitatea cu care ma ocup acum, sa fac cumva sa inceapa sa mearga treaba mai bine.

Zilele astea voi da comanda de niste material pentru tricouri si stickere, material de colantare si nu numai, sper sa vina si clienti sa am ce face, cel de la PMP inca nu a adus tricourile iar asta ma cam irita pentru ca m-am chinuit sa ii vectorizez sigla si el acum nu mai vine cu tricourile.

In loc sa dau comanda pentru culorile lui urate, puteam sa comand culorile de material care imi trebuiesc mie. Pentru el am comandat un verde spalacit si un albastru care ce-i drept este mai frumusel.

Acum ma voi apuca de treaba si voi lasa putin scrisul pe blog.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *