mult prea mult timp liber

Operatia a fost un succes insa, pacientul a decedat. Este o gluma proasta de prin popor auzita insa, in unele cazuri se poate aplica chiar daca nu este vorba de o operatie propriu zisa, poate fi vorba de orice altceva.

Cred ca plictiseala imi cam dauneaza, lipsa unui job imi dauneaza extrem de tare si mai ales lipsa finantelor…. Statul toata ziua in pat cu laptopul in brate nu ma prea ajuta pe nici un plan iar nervii mei sunt extrem de sensibili in ultimele zile. Singurul lucru pe care il mai agreez cand imi intra in camera este motanul meu pentru ca el nu vorbeste, nu se plimba pe aici si nu ma deranjeaza, cel mult se scarpina de 2-3 ori, isi spala blana si somn.

Nu mai suport oamenii, nu mai suport pe nimeni, detest tot mai multe lucruri, locuri… Incredere… nici macar in mine nu mai am, sunt in niste pase proaste, sunt in razboi cu mine, un razboi rece, obositor.

Zilele astea citesc mult, intru pe tot felul de bloguri, intru si citesc orice poate fi citit, gasesc lucruri bune si lucruri pe care pur si simplu nu le pot rumega.

Zilele astea am aplicat pentru un post pe un camion de 3.5, un post pe comunitate unde daca voi fi angajat va trebui sa stau plecat 6-7 saptamani prin Europa si doar o saptamana acasa. Poate ca as lua asta ca o provocare, poate ca m-as descurca, eu zic ca m-as descurca.

Prea mult timp liber, dauneaza grav sanatatii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *