Mobila din magazin sau pe comanda? Tu ce alegi?

Salut din nou, am terminat mai repede decat speram ce aveam de facut la munca, tot aici sunt dar acum am mai mult timp liber disponibil asa ca m-am gandit sa mai scriu putin. Una din temele pe care vroiam sa le abordez azi este mobilarea casei si cum iti alegi mobila.

Mobilarea locuintei este un proces nu foarte complicat dar ce necesita putin spirit de observatie si ceva spirit artistic. Atunci cand renovam locuinta veche sau contruim o casa noua, mobila este elementul care da un plus de viata locuintei si in functie de alegerea acesteia, camerele pot fi luminoase si spatioase sau intunecate si inghesuite.

mobila_500_380

Atunci cand alegem mobila pentru o camera este ideal sa intrebam un specialist in design interior sau cel putin sa tinem cont de cateva puncte importante in decorare si amenajare precum:

  • Spatiul disponibil
  • Destinatia incaperii (dormitor, camera de zi, camera copiilor etc.)
  • Culoarea peretilor si asortarea culorii mobilei cu acestia.
  • Functionalitatea practica a corpurilor de mobilier
  • Materialul din care este creata mobila

Atunci cand mobilam trebuie sa ne gandim daca incepem sa umblam prin magazinele de profil pentru a cumpara o mobila care credem ca s-ar potrivi locuintei noastre sau, sa apelam la specialisti si sa optam pentru mobila la comanda.

Eu va sfatuiesc sa optati pe cat posibil pentru mobila la comanda, adica mobila facuta dupa dimensiunile spatiului si nevoile voastre dar si dupa bunul plac. Apeland la specialisti fiti siguri ca acestia va vor crea mobila living sau mobila de bucatarie asa incat va vor depasi asteptarile.

Sunt multe firme care se ocupa cu crearea mobilei pe comanda, aceste firme in cea mai mare parte au un designer de interior care va veni la voi acasa va lua masuri si va crea schite pentru fiecare camera in parte, astfel voi facandu-va o idee in ansamblu despre cum va arata camera respectiva.

Mie acasa mi-ar placea ca mobila sa fie incorporata in pereti, cumva ziua sa poata fi stransa astfel in cat sa ma dau cu bicicleta prin casa iar seara sa transform camera dintr-o camera goala intr-o camera derelaxare cu corpuri de mobilier moderne care sa dea camerei un plus de culoare si luminozitate.

Va recomand crearea mobilei dorite pe comanda, va iesi mai bine decat orice veti gasi in magazine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *