Mii de ganduri in cateva cuvinte

Uite ca a mai trecut o saptamana, a fost una grea dar uite ca totusi am reusit sa-o trec si pe aceasta cu bine. Am trecut prin fel si fel de stari de spirit, am fost obosit, odihnit si schiop deoarece ma cam doare piciorul stang. Acum trecand peste toate acestea, sunt fericit ca mai este putin si vin in tara, la mine acasa, la familie, prieteni si nu in ultimul rand la prietena care ma asteapta.

Am in cap o mie de ganduri printre care si gandul ca de-acum strang bani pentru visul meu cel mare, acela de a-mi termina casa si de-a o face asa cum vreau, incapatoare si simpla dar cu gust. Ma mai gandesc si la ciocolata care in fiecare zi ma asteapta pe pervazul geamului, cand vin acasa devorand-o pentru ca stiti si voi, decat sa-i duci grija mai bine ii duci dorul. Ma gandesc si la ea care ma asteapta sa intru sa vorbim. Ma gandesc si ca trec toate si totusi poate prea repede. In rest sunt bine, mai muncesc, mai ma plimb cu bicicleta incercand sa nu devin o mumie care dupa munca doarme si atat.

Mai este putin si vine ziua mamei mele, pe 21 iulie, nu voi fi in tara dar ma gandesc sa-i comand un cadou pe internet si sa-i fie livrat frumos, intr-o cutie cu fundita. ceva deosebit ce stiu ca are nevoie si i-ar aduce aminte ca doar un baiat are. Ma voi uita pe net si voi gasi un cadou si pentru ea, mai ales pentru ea.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *