Merci pentru ca ma faci atat de fericit!

Pentru ca lucrurile bune sa se intample este nevoie de dorinta, perseverenta si rabdare, dar cand incep sa apara sentimentele acestea 3 sunt transformate in lupta, in obsesie, in motivatie. Mi-ai dat lumea peste cap intr-o seara de vara, atat de tacuta, atat de firava, modelabila si intr-un final ai zambit, acel zambet a fost ca un uragan in mintile mele, a ravasit tot si mi-a spus un simplu „voi fi al tau”.

Acum il am, sunt fericit, esti motivatia mea, esti motivul pentru care raman in tara, pentru care ma trezesc dimineata, pentru care deschid ochii, pentru care respir, pentru care gandesc, vorbesc, merg, rad, casc, stranut, cant, esti tot pentru mine.

Ti, am spus ca lucrez la un articol, pana aici am scris, de aici scriu acum. M-ai intrebat daca am fost fericit cand ai acceptat sa fi copilul meu, iubuta mea, acea fericire nu se compara cu fericirea gasirii unei masini, acea fericire nu se poate exprima in cuvinte, gesturi, pur si simplu nu am stiut cum sa reactionez, nu am crezut initial, am explodat, am fost si sunt cel mai fericit, vom fi cei mai fericiti, acea fericire a fost infinit mai mare decat cea de azi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *