Matrimoniale

In Romania exista suficiente multe siteuri matrimoniale. Astazi vreau sa va vorbesc despre doua site-uri de matrimoniale matrimo.com si cupidon.ro

In functie de posibilitatea si de preferintele fiecarei persoane, cand vine vorba de a cauta perechea potrivita, unii fac apel la site-urile de matrimoniale. A se face distinctie intre agentiile matrimoniale si site-urile matrimoniale online. Unele site-uri de dating sunt cu plata, intrucat ofera servicii personalizate de matchmaking (exemplu matrimo.com), altele sunt gratuite intrucat accesul la corespondenta privata online nu ofera o abordare personalizata (exemplu cupidon.ro)

Cu toate ca la prima vederea site-urile se aseamana, serviciile propuse difera. inteleg acest lucru din decrierile lor:matrimoniale

1. Descrierea site-ului matrimo.com, agentie matrimoniala: „Agentia matrimoniala Matrimo te ajuta in schimbul unei remunerari sa-ti gasesti perechea potrivita pentru o relatie de iubire – casatorie. Ofera un serviciu de matchmaking organizand intalniri reale, cu persoane serioase si singure din Romania si din strainatate. ”

Agentia Matrimo este cea mai cunoscuta agentie matrimoniala din Romania si se adreseaza in general oamenilor cu bani care isi permit sa plateasca servicii matrimoniale personalizate. Agenatia organizeaza intalniri reale intre persoane verificate care provin din mediul de afaceri, din corporatii, directori, medici, avocati, antreprenori etc.

2. Descrierea site-ului cupidon.ro, site de matrimoniale: „Matrimoniale si relatii online intre femei si barbati. Anunturi matrimoniale. Sute de barbati si femei cu fotografii din orasul tau te asteapta. Cupidon.ro te poate ajuta sa gaseste jumatatea sau macar sa iti faci noi prieteni”.

Lansat in 2004, site-ul de matrimoniale Cupidon.ro a devenit astazi unul din cele mai populare site-uri de de dating online din Romania. Cupidon.ro se adreseaza tututor paturilor sociale. Acolo poti intra in legatura cu persoane singure, deopotriva femei si barbati, care la randul lor cauta perechea online. Site-ul Cupidon este gratuit pentr toti cei singuri. Singurul lucru care trebui facut este sa te incrii online completand formularul de inscriere cu cat mai multe detalii depre tine si despre partenerul cautat. Profilele completate sumar sut sterse regulat.

Profilele care adauga poze si informatii suplimentare sunt privilegiate fata de cele care sunt completate in viteza. Singuratatea este problema acestui secol, astazi cand oamenii socializeaza mai mult online decat in viata reala. Tinerii sunt lipiti de ecranele smartphone-urilor. Si totusi, oamenii singuri simt nevoia sa iubeasca, sa se indragosteasca de cineva.

Daca sunteti o persoana singura si cautati un barbat au o femeie la matrimoniale, alegeti asadar in functie de nivelul dumneaqvostra, de preferinte si de posibilitatile financiare, fie un un site de matrimoniale gratuit (cupidon.ro), fie o agentie matrimoniala (matrimo.com) ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *