Masinuta electrica ca si cadou de craciun

Vine crăciunul și iar trebuie să vină bătrânelul bărbos cu același nume, Moș Crăciun, acel bătrânel darnic care în fiecare an aduce daruri pentru copii. Uneori darurile sunt modice, alteori costisitoare, depinde de funcția și buzunarul moșului.

În România zilelor noastre, mulți copii nu îndrăznesc să spere la mai mult de-o mandarină și eventual câteva bomboane de pom însă, sunt și acei copii care speră la iphone 5, iPad și alte nebunii de genu. Îmi aduc aminte și de copilăria mea, ai mei nu aveau salarii foarte bune, aveau minimul pe economie și de multe ori moșul a uitat să treacă și pe la mine iar când trecea, nu-mi aducea niciodată bicicleta mult dorită toată copilăria mea și obținută din banii mei pe la vârsta de 13-14 ani.

Acum sper că Moșul altora este mai înstărit decât a fost al meu și-i recomand să ducă piticilor câte o masinuta electrica ieftina în care să învețe încă de mici tainele volanului și totodată cu puțină imaginație din partea părinților să învețe tainele condusului. La ce mă refer când aduc vorba de imaginație? Cu câteva cauciucuri, așezate pe post de obstacole, sau jaloane, micuții își pot dezvolta de mici reflexele și capacitatea de a conduce.

Acum mașinuțele sunt pentru moși cu buzunare de la medii în sus însă cu puțină economie și un moș mai sărăcuț cred că poate lua o mașinuță electrică unui copil.

Aceste mașinuțe electrice nu sunt foarte rapide, ca un ATV, sau o motocicletă din aceea mică cu motor pe benzină dar, sigur sunt mai sigure pentru copil și nici nu sunt nocive deoarece nu emit gaze de eșapament ca acelea mai sus menționate preferate de moși cu dare de mână, negândinu-se la gazele emanate de acestea și mai ales la viteza atinsă, de peste 49 km/h.

Mașinuțele electrice sunt cadoul ideal pentru copii de la 3 ani până pe la 10 sau chiar 11 ani, nu sunt foarte rapide, sunt ușoare și nu emit gaze nocive.

4 Responses to “Masinuta electrica ca si cadou de craciun”

 1. camere video spion spune:

  Cand eram eu mic de varsta aia nu primeam asemenea cadori, in cel mai fericit caz primeam o minge care in 1-2 saptamani era gata ! dupa atata „munca” 🙂

 2. coltare sufragerie spune:

  Cadoul perfect pentru copii. Daca as fii avut si eu asa ceva in copilaria mea…

 3. Strategic spune:

  Acum ca tot vine vorba de bicicleta mult dorita, am avut si eu un vis asemanator in copilarie, in care Mosul imi aducea o bicicleta Pegas (pe vremea mea, cam astea erau) dar tot pe economiile mele a fost achizionata pe la 12 13 ani!

 4. pompa apa fantana spune:

  Orice copil si-ar dori o astfel de jucarie. Pe vremea noastra rar vedeai un copil pe strada cu o astfel de jucarie…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *