Masini noi sau masini second hand, unde gasim anunturi

Industria auto s-a dezvoltat tot mai mult in ultimii ani, odata cu ea si vanzarile de autoturisme au crescut, ce este drept, mai mult vanzarile de autoturisme SH (Second Hand) in cazul tarii noastre unde foarte putini isi permit sa cumpere o masina noua la un pret acceptabil atat timp cat un pret acceptabil au loganurile dar cu banii dati pe un logan nou, iei un volkswagen golf 4 care va tine mai mult ca un logan romanesc.

In general cei ce achizitioneaza un autoturism sh, isi gasesc vanzatorii pe siteuri precum autodel site auto cu anunturi. Autodel este relativ nou pe aceasta piata, de-asta mi-am si propus sa-l dau pe acesta exemplu, autovit sau auto.ro sunt deja foarte dezvoltate asa ca o mica reclama unui site mic nu ii va strica, il va ajuta, dar uite ca sar de la subiect.

Vorbeam deci despre vanzarile de masini in Romania, pot spune ca anul 2013 a fost declarat cel mai slab an in materie de vanzari masini noi, pe cand vanzarile masinilor second hand au crescut si cresc de la an la an. Cat despre avantajele achizitionarii unei masini Second Hand, in primul rand pretul vizibil competitiv, cele mai multe masini sh sunt rulate inafara tarii si o masina cu 100000 km rulata in Germania nu o poti compara cu una cu acelasi rulaj in Romania. Masinile aduse dinafara au tabla mai tare decat cele facute pentru Romania, aici putem face diferenta si dintre un Logan facut pentru inport si unul pentru vanzarea in Romania.

Bineinteles ca sunt si dezavantaje in cumpararea unei masini sh, unul din ele este faptul ca nu beneficiezi de garantie, achizitionarea de masini sh este ca la loterie, poate prinzi una buna sau poate nu. Pe siteurile specializate in anunturi auto gasesti tot felul de anunturi insa, trebuiesc studiate foarte bine ofertele, atat online cat si la fata locului, abia dupa ce testezi masina poti face achizitia, recomandandu-se si este de strada dar si service pentru a verifica numarul de km reali si eventuale probleme precum si autenticitatea actelor.

Ca parere personala, nu cred ca imi voi achizitiona vre-o data o masina noua, voi alege intotdeauna cea mai buna varianta second hand.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *