Marele salt înainte la români: joi se inaugurează 70 de kilometri de autostradă. Nebunie: o oră întreagă se dau artificii, după care urmează un concert

Uite aici stire:

După ce constructorii au încins grătarele în tunel, primarii localităţilor pe unde va trece autostrada Sibiu-Orăştie (82 km) – din care joi sunt programaţi să fie inauguraţi 70 de kilometri – anunţă focuri de artificii de o oră, concerte şi alte „manifestări frumoase” în cinstea marelui eveniment.

„Vom organiza „Sebeşul fără maşini”. Bineînţeles că a fost ideea mea. Va fi un spectacol cu trei formaţii de muzică din Sebeş. Programul artistic va dura o oră. După, va fi un foc de artificii. Cu totul va dura două ore. Ca să poate rezista şi lumea, că este frig”, se mândreşte primarul oraşului Sebeş, Adrian Alexandru Dăncilă.

Nu toţi primarii aplaudă investiţia şi spun că până acum autostrada le-a adus doar dezavantaje, amintind că autorităţile întârzie cu plata despăgubirilor – de 0,92 lei pe metrul pătrat- în urma exproprierilor.

Ca la noi la nimeni, in alte tari, se construiesc sute de km de autostrada pe an si nu ii mai inaugureaza nimeni pe cand la noi, pentru fiecare metru construit exista cate-o panglica de taiat. Asadar, romani fiti fericiti mai aveti 70 de km de autostrada care leaga nimic de alt nimic, pana veti avea autostrada de la Constanta la Timisoara se vor pune in folosinta masinile zburatoare personale si veti avea autostrada cat cerul…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *