Ma simt inutil…

Azi doar stau, ma doare spatele dupa ce m-am pus sa-o ajut pe mama sa mute niste lazi de bere la magazin, acum stau, nu stiu ce sa fac, sunt inutil, ma simt inutil azi. Nu stiu cum sa ajut, nu stiu ce sa fac, ma simt de parca as fi legat de maini si de picioare. Nu imi place cand iubita e trista, nu imi place sa o aud tot mai des plangand, toti trag de ea, toti vor mai mult de la ea, pana si eu, chiar si eu „trag de ea” sa o vad cu toate ca stiu ca e ocupata pana peste cap cu bacul.

Acum mai sunt doar 2 saptamani, apoi urmeaza admiterea, am inceput sa pun bani de-o parte, am 20 de lei pusi, pentru zile negre, pentru concerte strang banii care nu isi au niciodata locul prin portofel si sunt aruncati prin buzunarele pantalonilor si ale rucsacului.

Acum stau, as vrea sa pot fi util, sa pot ajuta cumva, dar, nu fac decat sa inrautatesc situatia.

In rest, nu stiu, astept sa imi fie gata contractul de munca sa pot pierde vremea la munca zilnic, asa nu ma voi mai plictisi acasa, ma voi plictisi acolo dar, tot mai ai ce face la munca…. Acum stau si ma gandesc la solutii si variante, ma gandesc cum pot fi de folos…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *