Iar ma joc…

Am descoperit zilele astea ca, dupa un update facut driverelor laptopului meu, merg acum cateva jocuri care le mai jucam eu in trecut. Cu toate ca am placa video onboard. Acum ma joc San Andreas, Call fo duty4 ambele pe in multiplayer. Cu toate astea ma cam plictisesc si mai caut jocuri pe internet, in general jocuri de actiune, jocuri de strategie nu prea imi plac dar era unul mai demult, trebuie sa imi amintesc cum se numea.

Chiar daca ai mult de lucru la pc, dupa o zi de munca parca ar merge un joc, mai relaxezi creierul ca mai necesita si asa ceva. In rest ce sa zic distractie inpuscand martalogi prin cod4, joc pe post de sniper si ii cam iau de la distanta dar si cand vin pe la spate si ma iau ei pe mine. Cand eram mai mic, pe vechiul calculator cu vechia confuguratie (pana sa ia foc) ma jucam cam orice aparea nou, acum ma chinui cu jocuri mai vechi, nu pot juca gta4, sniper ghost warior merge bine dar nu are sunet, ma gandesc sa instalez ceva nfs dar, ar insemna sa nu mai muncesc deloc, sa stau doar de joaca.

Mi-ar place mie sa stau toata ziua sa ma joc pe calculator jocuri de actiune, jocuri de strategie dar daca fac asta, adio plata internet, curent si altele, adio bani, doar joaca. Joaca este buna dar in limitele ei, ma gandeam la un proiect pentru un nou site despre jocuri, trailere si game-playuri. Ma gandesc la cateva proiecte care incluze jocuri pe calculator dar sa vedem ce buget voi reusi sa fac rost si vedem ce va iesi, pana una alta va spun doar atentie la timpul de joaca.

Voi ce mai jucati? Cum am spus eu prefer jocurile de actiune, sunt mai incitante si te solicita chiar, te mai enervezi, mai ales cand joci pe net, te mai inpusca unu, mai apare cate un codat… In rest suspans.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *