Ma gandesc sa imi pun termopane

Salut, salut astazi vorbeam cu mama de faptul ca trebuie sa schimbam geamurile la casa, in zona in care stau eu sunt foarte putine firme care se ocupa cu producerea si montarea de geamuri termopan si nu sunt chiar eficiente. Ma gandeam sa apelez la o firma din Bucuresti iar pentru asta m-am apucat sa caut pe google termopane Bucuresti.

Am gasit o firma care produc geamuri termopane folosind profile Rehau, nu prea as vrea altfel de profile deoarece acestea mi se par singurele care chiar izoleaza iar de firma care am gasit-o si pe google am mai auzit ca lucreaza foarte bine.

Sper sa reusesc sa obtin un pret bun caci totusi sunt cam 80 de kilometrii poate mai bine de la mine pana in Bucuresti dar un vecin si-a pus geamuri tot cu o firma din capitala si nu l-a dus mai mult iar calitatea lucrarii este net superioara fata de ce se gaseste pe la noi. Acum ceva timp ma uitam la cineva de pe aici care a apelat la o firma autohtona ca geamurile nu izoleaza perfect si nici macar nu se inchid bine, garniturile sunt ondulate avand spatii pe unde se prelinge apa.

Atunci cand apelati la o firma producatoare de tamplarie pvc, asigurati-va ca au in portofoliu lucrari bine executate si nu ii lasati sa plece pana nu sunteti sigur ca geamurile izoleaza bine impiedicand auzirea zgomotului in interior si patrunderea apei dar si a frigului.

Eu vreau sa pun tamplarie care imita lemnul, maro pentru ca acele geamuri clasice albe nu imi plac deloc, sunt monotone si deprimante, in plus mai ales la camera mea vreau geam fumuriu, sa nu se vada de afara si sa nu imi intre soare prea mult in camera, daca vreau soare pot deschide geamul.

Sper sa gasesc o oferta buna pentru ce am eu nevoie, sa mi se ofere un pret bun pentru geamuri si sa imi fie montater cat mai repede.

Voi la ce firme ati epelat atunci cand a fost vorba de schimbarea tamplariei? Ati fost multumiti de serviciile oferite de firmele producatoare de tamplarie pvc? Imi puteti recomanda cateva firme care sa imi satisfaca cerintele pentru schimbarea geamurilor, sa lucreze bine si repede, geamurile sa reziste si sa fie totul ok?

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *