Lucrez si imi cam ocupa tot timpul.

Astazi sunt liber si m-am gandit sa mai puc cateva cuvinte cap la cap. In ultima perioada am lucrat ca ospatar, mai bine spus in ultima saptamana, lucrez acum la Hotel Roua in Predeal si incepe sa imi placa, in Germania se pare ca nu voi mai pleca deoarece s-a inchis santierul acela definitiv.

In curand imi voi lua masina, probabil o batranica din ’86 Peugeot 205 1.4 benzina, merge perfect, este tot ce imi trebuie momentan, mica si fiabila si ma inteleg perfect cu ea, este masina sefuluji, o mai folosesc la munca cand trebuie sa mai merg pe undeva si sunt foarte multumit de ce poate aceasta masina. In rest, sunt multumit ca mi-am gasit un loc de munca, nu prea mai am timp de altceva dar e bine si asa. Lucrez doua zile si doua le stau, colegi faini, restaurant micut, de 80 de persoane si fara prea multe pretentii.

Acum abia ma acomodez cu meseria de ospatar care nu imi place si nu mi-a placut niciodata dar, pentru un ban in buzunar facem sacrificii. In rest toate bune, am primit astazi mesaj de la cfr ca mi s-a inregistrat plangerea facuta impotriva controlorului nesimtit si astept raspunsul. In rest, nu stiu poate mai scriu azi ceva insa acum ma pun pe ceva treburi ce trebuiesc rezolvate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *