Lenjerii de pat

Cum am tot vorbit despre îmbrăcăminte, hai să vorbim și despre „hainele patului” în care dormim. Astăzi vom vorbi despre lenjerii de pat și depre cum putem înfrumuseța patul.

Când vine cineva la noi, prima dată se uită „pe pereți” cum îmi place să spun dar, cel mai des dacă stați în cameră veți sta pe pat iar felul în care este așezat patul contează enorm. Pentru o impresie bună și un plus de eleganță, lenjeria de pe pat ar trebui să fie asortată cu restul camerei și deosebită. Aceste lenjerii de pat se găsesc la tot pasul, chiar și pe internet pe magazine online specializate în lenjerii de pat, iar tot pe internet găsiți și o mulțime de ghiduri de așezare a patului.

Pentru a asorta patul cu restul camerei este indicat să nu uităm de perne și acestea contribuie la acel plus de eleganță și sunt cele pe care ținem capul, deci… trebuie să fie după placul fiecăruia, mai moale, mai tare ori rotundă ori să aibă formă de maimuțoi.

De cele mai multe ori se caută lenjerii de pat pentru copii, acestea contribuind la amenajarea unei camere de poveste pentru micuți.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *