La mulți ani mie (Tătătătăăăăăăă)

Deci la multi ani Ioane, Ioni marțieni și extratereștrii, toți tre sa vă prezentați la mine cu bomboane. Astăzi cum a fost Sf. Ion am mancat la școala având 3 Ioane si un Ion în clasă doar 18 bomboane, acu se putea și mai bine dacă mai aveau, eu mai puteam mânca. Pot spune că am un apetit imens, astăzi nam simtit foamea, am mâncat 2 cornuri de la mine, 18 bomboane un sandwich de la Mirela mai lipsea o bere și era totul perfect. Așa și trecând peste toate La mulți ani nouă celoce ce NU ne cheamă Ion/ Ioana că de pe lângă ei trăim și noi. Așa că în concluzie prin teorema zilei de nume rezultă că prin teorema spațiului înca mai e loc la mine în burtă din care rezultă ÎNCĂ NUI TÂRZIU SĂ-MI DAȚI BOMBOANE! Deci La mulți ani mie care nu mă cheamă Ion, dar mănânc deci EXIST!

5 Responses to “La mulți ani mie (Tătătătăăăăăăă)”

 1. Lola spune:

  esti nebun.ne’ionule :)) io am o tona de kioane si ionuti in clasa,da’ n-am primit nimic de la ei.asa ca ciocu’ mic si nu te mai plange atata.ca tu ai primit exagerat de multe,in comparatie cu altii,care o primit un…nimic mare :))

 2. mifotea spune:

  ce exagerat de multe? inca nu am facut cutia….. si inca mai intra…..

 3. Lola spune:

  de intrat intotdeauna mai intra 8-|

 4. Lola spune:

  lojic ca mai traiesc.doar stii ca ce-i rau nu piere >:) dapi…ce sa fac…cu scoala.astept vacantza dintre semestre :)) nu tare mai intru pe mess,ca is satula de el.tu ce mai faci?cum esti? >:D<

 5. mifotea spune:

  Eu supravietuiesc, astept sa treaca 1 an jumate cat mai am eu de scoala (liceu) apoi sa ma tirez din tara asta….. in rest binisor… putin lefter dar ma descurc, cu scoala, bautu, blogu, lenevitu chestii obisnuite….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *