La hotel dupa vacanta, am clienti pe parintii lui Mircea Badea, tot respectul pentru ei ca oameni.

Salut, uite ca imi fac iar timp sa scriu putin, in ultimele zile s-au intamplat multe. Am avut o saptamana libera, o saptamana in care nu am dat pe la hotel dar am muncit acasa, am iesit seara de seara cu prietenii si m-am si distrat putin. Cel mai important lucru este faptul ca am reusit sa nu mai beau Cola, pana acum nu am reusit sa ma abtin mai mult de 2 zile, acum am o saptamana.

In rest toate bune, plictiseala la munca, masina face figuri caci are probleme cu directia dar nu pot investi sa o repar deoarece nu este a mea, azi o am dar maine nu se stie.

Acum lenevesc putin la munca, stau in restaurant si scriu. Am o camera cazata, sunt parintii lui Mircea Badea, domnii Badea sunt foarte de treaba, nu ma gandeam ca pot fi asa oameni, de la mine tot respectul.

Nu a mai venit nici ursul, l-au aranjat bine cainii si se pare ca nu mai vine sau, poate l-au luat cei de la ocolul silvic dar cert este ca nu imi mai da de lucru.

In ultimul timp incerc sa trec peste o stare de depresie, uneori reusesc, alteori in mine e razboi. Aici este singurul loc in care ma pot exterioriza si chiar si aici prefer sa pastrez distanta.

Ce gandesc numai eu stiu in totalitate si uneori nici macar eu nu mai stiu, vreau sa ma rup de realitate, vreau sa plec departe sa lucrez in alta tara, sa imi schimb cu totul modul de viata si activitatea dar…. vantul nu bate chiar in panzele mele.

Nu mai scriu acum, mai am alte treburi insa voi reveni curand.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *