Jumatate de ora intre doua semafoare in BV.

Jumatate de ora, jumatate de ora am facut intre doua semafoare pe o caldura infernala. Unde pui ca s-a mai gasit si o desteapta sa imi taie calea trecand fara semnal macar de pe banda 3 pe banda 1, eu circuland pe banda 2. Pana la urma tot dau peste careva, sunt numai destepti pe strazi.

Acum am rezolvat iar cu talonul masinii, mai pot circula 30 de zile in voie, pe 9 septembrie ma vad cu politia Predeal la proces, sa vedem ce dovezi aduc ei ca toba mea se aude peste limita legala admisa atat timp cat urechea umana nu scoate macar bon pe ce aude.

Acum chiar ma gandesc sa cer si ceva banuti, macar sa imi acopar cheltuiala lunara pana la IPJ si timpul pierdut pe drum din pricina unui gras cu chipiu care, s-a gasit el sa imi gadile mie nervii.

In rest, pe fuga, mereu pe fuga, de la 7 dimineata muncesc, sunt singur in hotel si trebuie sa le fac pe toate, facem munca de cel putin 5 oameni in doar 2, eu cu sefu dar, sa speram ca e bine. Saptamana viitoare, pe marti imi vin si piesele pentru masina, o repar si o voi face sa mearga ca unsa, ii voi facdirectia si cred ca ii voi cumpara si un carburator nou.

Se cam aproprie si mutarea in capitala, nu imi place deloc locul ala dar ma gandesc ca din septembrie sa incerc sa ma mut acolo, sa imi gasesc ceva de munca si un loc unde sa stau cu chirie, poate imi voi lua si masina pana atunci, macar un matiz daca nu un golfulet la care visez sau un citroen saxo care mai nou imi place si el.

Vedem ce va fi, momentan mai stau aici, cat merge, merge apoi cand il inchide voi vedea eu ce fac, pana in noiembrie voi fi nevoit sa imi gasesc altceva sau sa stau pe bara, partea a doua m-ar inebunii detot, nu imi place sa stau acasa, nu imi place sa nu am ceva de facut.

Ma gandesc sa imi deschid firma, sa am eu ceva al meu dar imi trebuie finantare, nu prea am idee cum o pot obtine dar ma voi interesa si poate cine stie, imi voi indeplinii visul de a avea un barulet cochet pe teme de Rock, cu chitare pe pereti, postere, tricour si chiar un panou pe care clientii sa isi lase amprenta, ceva caraoke, bere ieftina si multa, totul ieftin si bun.

Cred ca imi voi face un plan de afaceri si voi incerca sa obtin ceva fonduri pentru a-mi descide baruletul cu scaune inalte si tejghea lunga, halbe imense si bere rece….

Vom vedea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *