Jocuri anti-plictiseala

Uneori cand imi termin task-urile zilnice si am nevoie de putina relaxare, obisnuiesc sa ma joc. Nu sunt un mare iubitor al jocurilor de pc, intrucat ma plictisesc repede jucand mai mult timp acelasi joc, asa ca am gasit alternativa perfecta in jocurile de tip miniclip. Acestea se gasesc in cantitate mult mai mare, deci am de unde alege, in plus, nu trebuiesc instalate, deci voi fi mai putin dezamagit in cazul in care nu voi nimeri unul pe placul meu.

Imi plac in special jocurile de condus si pilotat, intrucat consider ca ofera mai multa libertate. Nu imi plac asa mult jocurile monotone de genul puzzle, sau logice. Am descoperit recent cateva jocuri cu elicoptere si tin sa precizez ca imi plac foarte mult. Imi place sa fac diverse manevre de pilotaj, bazandu-ma pe faptul ca in jocuri nu poti pati nimic, chiar in cazul unui accident. Ce frumos ca exista jocurile, asa ne putem permite sa facem orice, fara sa tragem ponoasele, nu?

De mic copil al fost un adept al biciclismului. Prin vremea generalei, imediat ce scapam de la scoala, luam bicicleta si mergeam la plimbare. Am descoperit acum, ca exista si jocuri cu biciclete, si unele chiar faine, in care poti face scheme.

O alta categorie de jocuri pe care o apreciez este jocuri cu tancuri. Cui nu i-ar place sa conduca un tanc? Ei bine, daca in realitate nu multi dintre noi au sansa de a face acest lucru, macar in jocuri sa ne domolim putin dorinta. Mi-au placut dintotdeauna aceste agregate, intrucat denota putere si siguranta.

Acestea fiind spuse, va invit sa incercati si voi sa va relaxatiin acelasi mod in care o fac eu. Cu siguranta fiecare dintre voi are timp liber peste masura, si simte nevoia sa faca ceva nou. Aceste jocuri pot fi perfecte.

Articol trimis de EDY

One Response to “Jocuri anti-plictiseala”

  1. Tiby spune:

    O sa incerc si eu !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *