Somn si jocuri online

Uite ca iar scriu, m-am plictisit groaznic astazi, m-am bagat la somn pe la 13:00 si am dormit vreo doua ore dus, apoi a venit pisicul pe la geam, semn ca vrea in casa. Acum ma voi apuca sa ma joc putin ceva Jocuri online mai de plictiseala mai de placere, fie.

Sa vad ce Jocuri Noi mai gasesc si eu pe jocuri online hd un site pe care ma mai joc din cand in cand. De ce ma joc pe acest site? Pentru ca nu este plin de reclame stresante si chiar te poti juca linistit fara sa apara un pop-up exact cand tie lumea mai draga si nu trebuie sa intri in alte zeci de siteuri pana intri intr-un joc, fara sa astepti aiurea sa se termine un mesaj publicitar si fara sa trebuiasca sa iesi inainte sa te joci.

Pe site gasesc foarte multe jocuri de tip mini clip, cu rezolutii bune si neavand reclame, siteul are un timp de incarcare excelent, practic totul merge snur.

Jocurile sunt clasificate pe categorii gen jocuri de actiunejocuri cu masinijocuri de gatit si altele interesante, putand sa vezi doar jocurile din categoria ce te intereseaza fara sa stai sa umblii in zeci de pagini pana sa gasesti un joc pe placul tau.

Eu unul ma joc des jocuri din categoria actiune, sunt mai interactive si interesante, punandu-ti putin indemanarea la incercare unele. Cand te plictisesti si nu prea ai altceva de facut este ok sa te mai si joci si daca nu vrei sa stai sa descarci sau sa cumperi jocuri sofistcate, aceste jocuri online sunt cea mai buna solutie intr-o zi ploioasa sau ca vine iarna, intr-o zi geroasa, alaturi de o ciocolata calda sau un ceai de lamaie bun.

Acu ma cam bag la joaca, va invit si pe voi sa pierdeti timpul jucandu-va jocuri online si poat cine stie, o sa va placa.

3 Responses to “Somn si jocuri online”

  1. ionut spune:

    Se pare ca jocurile online hd sunt din ce in ce mai cautate:D

  2. Contrust spune:

    Toata lumea se joaca, nu mai munceste nimeni la noi in tara :))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *