Isi mai permit romanii vacante?

Oare mai beneficiaza romanii de vacante ieftine in tara sau in strainatate? Oare isi mai permit ei vacante fie ele vacante cu un buget ridicat sau vacante ieftine, pentru romanul de rand?

Ultimele statistici afirma faptul ca romanii cu toate ca nu au veniturile altor europeni, sunt printre cei mai mari devoratori de vacante, preferand uneori sa amane o rata pentru a-si putea plati vacanta sau, strange bani tot anul pentru o saptamana pe o insula pustie. Romanul sarac tot un iubitor al luxului ramane, doritor de senzatii tari si adeptul unui stil de viata relaxat, fara prea multe probleme, eventual o viata all inclusive cu vacante, concedii, menajere, bone si alti servitori.vacanta-corsica-1_985e

Pentru ca in acest articol vreau sa vorbim despre vacantele romanilor as vrea sa vedem unde mai merg ei, prin ce statiuni si unde as merge si eu daca mi-as permite. Se pare ca destinatiile preferate de catre romani pentru vacante ieftine sunt Tel Aviv, Cipru, Portugalia, Corfu, Austria pentru ski.

Cele mai apreciate destinatii turistice sunt cele din zone calde, cu mult soare si iesire la ocean, destinatii in care uneori un sejur de 7 zile all incusive costa mai putin decat un sejur de 2 zile all inclusive in Mamaia. Pretul facand diferenta, caci de confort nu mai vorbim, in alte tari nu dai de ospatari plictisiti si credeti-ma ca stiu ce spun, din calitate de client prin alte tari dar si din calitate de ospatar (in timpul liceului, fiind practicant). Iar inainte de toate, serviciile ireprosabile si all inclusive-ul adevarat atrage romanii ca un magnet.

Partiile austriecilor sau litoralul bulgaresc sunt doua dintre obiectivele anuale ale romanului dar nu se da inlaturi nici de la sejururi in Dubai, Emiratele fiind extrem de apreciate printre romanii cu dare de mana dar si pentru romanii care isi cauta un job bine platit in turism.

Pentru oferte de Revelion 2014 unora le surade un sejur de 12 zile in Singapore unde pot face plimbari printr-un parc zoologic de peste 40 de hectare de jungla unde pot vedea peste 1000 de specii de animale in mediul lor natural. Doritorii pot beneficia de un revelion exotic, si exemplul meu este doar unul dintre exemplele gasite la o cautare pe internet.

Multitudinea de oferte de vacane ieftine gasite pe internet, ma pune pe ganduri si probabil dupa ce imi voi lua masina (asta acum fiind o prioritate), imi voi face si eu cadou o vacanta intr-un loc cu mult soare, dupa ce de atatia ani nu mi-am permis si eu macar o vacanta in tara, acum tare ma tenteaza una in strainatate, in lumea civilizata cu servicii ireprosabile si chelneri draguti care sa te serveasca fara a astepta bacsis. O vacanta unde sa am la dispozitie multa apa, un ocean de apa si mult soare, foarte mult soare, sa ma plimb prin jungla si poate putin safari, cine stie, poate ca la anul voi ajunge si eu intr-un astfel de loc, daca nu ca turist, macar ca si angajat fiind in cautarea unui loc de munca in astfel de paradis exotic. Imi place sa imbin utilul cu placutul, tu unde ai merge?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *