iPhone4s lansat astăzi de către Vodafone

Vă spuneam aici că vreau iPhone4S. De astăzi putm avea acest telefon adus în premieră în România și lansat de Vodafone. Prin urmare de astăzi putem cumpăra acest iPhone din magazinele Vodafone. Hmm o să trec pe la un magazi vodafone să-l ating, să-l probez sa vă îl testez puțin acolo, că de luat acasă mai așteptăm:(.ă spuneam aici despre cat de tare este iPhone4s. Iphone4s a fost adus în premieră în România și va fi lansat astăzi de  de catre Vodafone .

 

Deci cum spuneam şi în postul anterior… Această unealtă este genială. Da unealtă, v+am spus ca face o grămadă de lucruri atât că nu face cartofi prăjiţi şi nu spală rufe… ceea ce cu ultima mă cam îndoiesc… Cine ştie poate pe viitor va apărea o aplicaţie să pui maşina de spălat la treabă din China sau de unde oi fi tu…. Acest telefon putem spune că este unul din vârfurile tehnologiei, este de+a dreptu genial şi abia aştept să+l probez. ÎL VREAU!ÎL VREAU!ÎL VREAU!ÎL VREAU!

Vreau iPhone4s, deci doar îl VREAU!

Noi î vrem iar vodafone ni-l pune la dispoziție de astăzi pe standurile magazinelor, deci de astăzi îl putem achiziționa de la vodafone. Se merită!

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *