ioi

Azi scriu chiar daca am zis ca nu o mai fac… Azi sunt desul de ok, maine ma duc sa vad o masina pe care sper sa o si iau, un golf 3 1.6 benzina care arata demential. Sper ca de maine sa fiu posesorul unei masini pe care ma pot baza.

Nu am terminat cu problemele, nu stiu in cat imp voi termina insa, incerc sa nu ma gandesc prea mult la ele si sa raman pe linia de plutire. Buba e ca am ajuns intr-un cacat mare si tot nu imi dau seama cum, alta buba e ca nu prea pot vorbi despre asta si evit sa raspund atunci cand cineva ma intreaba…

Se va rezolva oricum.

Azi a fost ultima zi de curs in CFP (centrul de formare), de saptamana urmatoare voi intra in productie si acolo va fi mai ok, voi sti ca nu mai dau teste zilnice si voi sti faptul ca trebuie sa invat ce am de facut si chiar mai mult.

Vreau sa avansez, sa obtin un salariu bun, si sa ma plimb mult. Vreau sa gasesc pe cineva si pentru mine, cred ca mi-am revenit destul de mult si acum cred ca sunt pregatit sa o iau de la capat, sa las pe cineva sa se aproprie de mine.

Maine revin probabil cu verdictul…daca mi-a placut masina, daca am luat-o si cum merge….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *