Interviuri si alte chestii

Salut, uite ca mai intru putin si pe aici, in ultimul timp am cam neglijat blogul si asta stiu foarte bine, mi-a spus-o si iubita mea. M-am mutat la Brasov, am lucrat putin ca si curier insa, nu este un job potrivit pentru mine caci nu cunosc Brasovul si mai ales localitatile pe care am fost pus sa le deservesc. Pur si simplu ma invarteam in cerc incercand sa gasesc adrese…

Acum, am interviuri la care trebuie sa merg, maine am 3 interviuri si sper sa imi gasesc ceva ok de munca, ceva care chiar sa imi placa si sa si castig ceva bani nu numai sa muncesc. Eu vreau ceva unde sa am timp si de mine, nu numai sa muncesc si sa ajung sa nu ma odihnesc sau sa ajung sa imi neglijez iubita fiind numai la munca.

Acum, am interviu pentru 2 posturi de casier, unul la Auchan si unul la OMV, un interviu pentru un post de sofer pentru aprovizionare la un hotel de 4 stele. Toate acestea au inconvenientul ca de sarbatori risc sa nu fiu acasa, sa fiu la munca pe baricade gandindu-ma cum altii sarbatoresc.

In rest sunt obosit, ma simt obosit, am slabit destul de mult si vreau sa ma apuc sa iau iar calciu, nu este in regula faptul ca am slabit cam 4-5 kg si oricat dorm, imi este somn in doar 2-3 ore… Ma voi pune pe mancat mai bine si pe luat calciu, sper sa reusesc sa iau in greutate si sa ma si odihnesc cum trebuie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *