Instalator profesionist sau faci tu pe dorel?

Inca putin si termin de renovat baia, am inlocuit cada, tevi etc. In cazul meu nu a fost nevoie de un instalator profesionist deoarece am facut toata instalaia eu cu tata, Germania m-a invatat multe, acolo lucram in cupru, aici acasa prefer PP-R, o solutie fiabila si foarte usor de manevrat.

Ca sfaturi practice in ceea ce priveste instalatiile sanitare recomand sa NU FOLOSITI PEXAL este cea mai proasta inventie EVER, am avut pexal, nu a rezistat mai mult de 2 ani iar in acesti 2 ani am fost inundat de zeci de ori. Cele mai bune solutii pentru tevaraie sunt cupru si PP-R. Cupru este bun, rezistent dar dureaza mult pana il insiri insa tevile de tip PP-R le insira si un copil de 10 ani daca invata sa foloseasca plita. Oricum trecand peste astea, cel mai indicat este sa apelati la un instalator profesionist deoarece acesta va sti exact cum sa va faca instalatia astfel incat sa aveti randament maxim si sa nu aveti probleme.

Chit ca aveti nevoie de un instalator sanitar, un instalator de gaze, de centrale, de aer conditionat sau electrician, apelati intotdeauna la un instalator profesionist, autorizat pentru a nu avea neplaceri.

Unde gasesti un instalator?

In trecut puteai folosi siteurile de anunturi generale unde cu putin noroc gaseai 2-3 anunturi ale instalatorilor, acum poti intra pe instalator-profesionist.ro unde vei gasi numai anunturi ale instalatorilor, clasificate pe categorii de instalator. Mai pe scurt este ca la market, ce ai nevoie gasesti pe raft, la raionul lui, daca ai nevoie de instalator de apa te duci la anunturi cu instalatori de apa si ati prins voi ideea.

Deci daca nu te pricepi, nu ai habar sau nu ai vazut cum se face, nu fa ca mine, eu am lucrat si lucrez intr-un mediu unde inveti fara sa vrei, un mediu unde pentru a supravietui trebuie sa te adaptezi la cerinte, e ca in armata, viata ti-o faci tu, usoara sau grea. Daca nu ai habar cum spuneam trebuie sa apelezi la profesionisti, profesionistul va da dovada de profesionalism, experienta, el s-a lovit de toate, stie cum sa evite sau sa remedieze neplacerile.

Am tot vorbit de instalatori pentru conducte de apa dar electricieni? Electricianul tot un instalator este, acesta este vital daca vrei sa iti faci instalatia electrica, la apa mai e cum mai e dar daca vrei sa nu transformi casa in gratar, apeleaza intotdeauna la un electrician care stie ce face, altfel s-ar putea sa ai neplacerea sa trebuiasca sa chemi acei domni cu masina mare si rosie de face nino-nino. Cu electricitatea si gazul nu este de joaca, ambele au efecte devastatoare deci daca ai ceva de facut CAUTA UN DOREL, nu te apuca tu sa faci pe dorel ca poate iesi rau.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *