Insomnii si multe ganduri

Inebunesc, o iau din loc sau locul o ia din mine, nu mai pot dormi ziua sau noaptea, sunt obosit si nu ma pot odihni. Intr-o singura seara m-am putut odihni saptamana asta, duminica spre luni in rest, dezastru. Ma pun in pat si pur si simplu inchid ochii, adorm dar tot obosit ma trezesc, ma obosesc gandurile, ma obosesc fluturii din stomac pe care i-as lasa sa zboare dar nu ma lasa ei pe mine.

Stiu ca nu am sanse, stiu ca visez aiurea dar, creierului reusesc sa-i comand insa inimii sau organului aluia responsabil de sentimente nu prea reusesc sa-i impun ca nu merge. Asta e, voi trece peste, greu dar pana la urma voi trece, am mai trecut odata, simt aceleasi lucruri chiar daca au trecut ani, nu imi schimb sentimentele, nu sunt sosete dar, ma obisnuiesc cu ele si devin usor de suportat.

Ce iubesc azi, nicidecum nu voi ura maine, nu sunt asa, nu iubesc orice, pe oricine, sunt putin hater sau poate indiferent, nu ma intereseaza prea multe persoane dar atunci cand ma intereseaza, nu prea ma ajuta mitul zodiacului, sau poate sunt un rac defect care nu a invatat sa mearga cu spatele, poate in alta viata am fost soldat, shaolin sau cel putin un catar incapatanat crescut la camp (de obicei nu au dece sa dea cu spatele avand loc destul).

La lupta renunt, nu e o lupta dreapta, nu pot inlocui ceea ce deja exista, nu poti opri intotdeauna focul cu apa. Insa voi fi acelasi, nu sunt prea schimbator, sunt cea mai incapatanata persoana pe care o stiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *