Inscrierea unui site intr-un director web

Inscrierea unui site intr-un director web a devenit o obisnuinta. Toata lumea detine o lista de directoare web si de cate ori lanseaza un nou site isi pierde timpul inscriind acel site in ferma de directoare web . Ma gandeam, intr-o zi, la noi metode de a promova un site. Cautand am dat peste un portal de socializare, loka.ro . Eu cautam un director web mai deosebit. Am vazut ca site-ul are si director web asa ca am inscris site-ul.
Pentru ca nu am pierdut timpul sa imi fac cont, am folosit inregistrarea cu contul de Facebook, am pus si un anunt, am inscris feed-ul RSS pentru a-mi fi indexate articolele de pe blog, am pus cateva clipuri video in care imi prezint blogul si multe altele.
Sincer sa fiu nu stiu cat va rezista in fata spamerilor insa pentru ca imi place acest site am decis sa scriu un articol prin care sa il promovez. Design-ul lui nu este ceva iesit din comun si cred ca este foarte bine asa. In cazul in care design-ul era mai complicat, navigarea putea sa devina mai greoaie. Eu nu am studiat intreg site-ul pentru ca este destul de complex. De aceea, va invit pe voi sa o faceti si in cazul in care descoperiti ceva interesant sa ma anuntati.
Totusi va dau un pont: acolo pe site, bine ascunse, sunt niste articole foarte bune despre tehnicile de optimizare SEO. Pentru cei care inca nu au aflat ce este SEO dar doresc sa-si optimizeze site-ul, acele articole reprezinta material pretios.
Asadar, daca ai un restaurant, un simplu site, un studio foto sau video, este cazul sa il promovezi.

3 Responses to “Inscrierea unui site intr-un director web”

  1. Marian spune:

    E chiar interesant site-ul. Pe langa director web poti urca si poze, video, chiar si muzica. Esti tinut la curent cu tot felul de happening’uri prin sectiunea dedicata evenimentelor.

  2. Mihai spune:

    Subscriu, am intrat si eu pe site-ul respectiv. Arata binisor, destul de unic din punctul meu de vedere.

  3. Andrei spune:

    E destul de nou si fara autoritate..are nevoie de ceva linkuri si vechime 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *