InMotion un furnizor cu pret de producator

Acest articol este in atentia proprietarilor de magazine. Voi vorbi despre InMotion.

InMotion este un furnizor de articole diverse (menaj, copii, gradinarit, cosmetice, decorative etc.) care se aprovizioneaza direct de pe benzile de productie si vinde toate aceste articole cu pret de producator, deci preturi mult mai mici decat ale distribuitorilor.

Avand preturi de producator, proprietarii de magazine, se pot aproviziona en-gros la aceiasi bani cu o cantitate mai mare de marfa si mai ieftina, profitul, va fi mai mare. Cum in ziua de astazi, seara, dupa calcularea profitului de peste zi, cand se trage linie, profitul este aproape nul, achizitionarea marfii la pret de producator, este cea mai buna solutie pentru un profit mai mare.

InMotion, ofera posibilitatea de achizitonare de produse la preturi mici si din diverse domenii de activitate ale cumparatorului. Cumparand marfa de la InMotion.ro veti putea calcula profitul la cote de 100% – 125%. Aprovizionarea de la inmotion se face en-gros, adica in cantitati mari. Va puteti aproviziona magazine specializate in menaj, articolele de menaj obtinandu-le la preturi de producator si comercializandu-le la preturile obisnuite, veti obtine un profit probabil dublu decat daca ati fi achizitionat aceeasi marfa de la distribuitori.

La fel ca articole-le de menaj, sunt si articole-le cosmetice sau pentru copii, dar si cele casnice si accesoriile de birotica.

Daca detineti o firma ce se ocupa cu activitati de birou cu mai multi angajati si un buget ridicat, comanda minima fiid de minim 8.000 lei, dece sa cumparati materiale necesare desfasurarii activitatii, cu pret de distribuitor sau din magazine cu pret de comercializant, cand puteti cumpara de la InMotion cu pret de producator, la aceeasi bani asigurandu-va un stoc mai mare de articole de birou. Cum activitatea de birou necesita multa hartie, pixuri, banda adeziva, capsatoare si multe altele, costurile de aprovizionare in general sunt ridicate. Acum aveti posibilitatea sa calibrati costurile de aprovizionare si sa va asigurati stocurile necesare desfasurarii activitatii, fara a intrerupe activitatea din lipsa materialelor.

Acelasi principiu se aplica si la alte firme cu diferite domenii de activitate. Aprovizionati-va destept, stocuri mai mari la preturi mai mici.

9 Responses to “InMotion un furnizor cu pret de producator”

 1. Tudor Mateescu spune:

  Bun articolul.Imi place mai ales ca InMotion ofera posibilitatea de achizitonare de produse la preturi mici si din diverse domenii de activitate ale cumparatorului.

 2. Cosmin spune:

  E bine ca acest furnizor ofera preturi mai mici la produse din diverse domenii de activitate ale cumparatorului !

 3. Stefan spune:

  Mai rar preturi de producator! Insa acest furnizor este chiar mai mult decat ok!

 4. Floriaana spune:

  E bine de stiu, de notat si memorat. Multumim de veste!

 5. Alina spune:

  multumesc de info !!!

 6. Stefan spune:

  Chiar ca preturile de producator sunt din ce in ce mai rare pentru ca lumea alearga dupa profit!

 7. Razvan spune:

  Este foarte adevarat si eu am aceeasi parere.

 8. Andra spune:

  Multumesc pentru informantie. Au preturi foarte bune in special la oferte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *