Inchiriaza o duba pentru transport international

Multi oameni, persoane fizice sau juridice de cativa ani incep sa nu mai cumpere dube, de care au nevoie doar odata, de doua ori pentru diverse transporturi, ajungand sa prefere inchirierea lor pentru perioade de la o zi pana la cateva luni chiar. Aceasta practica, la straini este des intalnita si incepe sa prinda forma si la noi in tara, astfel multi dintre cei ce au nevoie de astfel de autoutilitare prefera inchiriera lor.

Printre internautii care au o afacere offline pentru care solutiile pe internet, termenul inchieri dube international devine un lucru tot mai cautat si pe google nu numai prin ziare si centre de inchirieri. Oricum nu o mai lungesc cu vorba si va spun doar ca inchirierea dubelor poate fi o afacere buna pentru ambele parti, atat cel care inchiriaza dar si cel care va folosi o duba, autoutilitara. Preturile sunt foarte bune dupa parerea mea, o mica lista de preturi a inchirieri-dube.ro o voi pune mai jos pentru a va face o impresie despre ofertele pietei.

Perioada Pret
1 – 2 zile 79 euro/zi
3 – 6 zile 75 euro/zi
7 – 10 zile 69 euro/zi
11 – 15 zile 60 euro/zi
16 – 20 zile 50 euro/zi
21 – 30 zile 40 euro/zi

Dupa cum vedeti preturile sunt foarte bune si daca ai de gand sa duci sau sa aduci ceva in si din strainatate, solutia cea mai buna este sa inchiriezi o duba, dubele nu vor include si soferul ceea ce este de retinut dar soferi disponibili se gasesc daca nu ai chiar tu permis pentru categoria necesara. Oricum am lua aceasta problema, inchirierea este mai rentabila decat cumpararea uneia, in felul acesta o inchiriezi, iti faci treaba si o returnezi intacta bineinteles, iar la returnare primesti garantia de 300 de euro data la inchiriere.

De retinut este si faptul ca dubele inchiriate vor avea taxele platite, reviziile facute la timp si vor fi perfect functionale la primire, astfel iti vei putea face treaba cu ele fara cea mai mica problema. La sfarsitul perioadei de inchiriere nu iti vei face probleme cu locul de parcare pentru duba, o duci inapoi la garajul firmei si ai terminat cu problemele parcarii.

Personal ma tenteaza inchirierea unei dube pentru a duce in tara cateva lucruri de aici din Berlin, printre care doua biciclete la care tin destul de mult, dar si alte lucruri pe care le mai iau de aici, de prin targuri, din magazine. Oricum sa-mi cumpar o duba incapatoare cu care sa imi fac treaba m-ar duce mult mai mult decat inchirierea uneia. Voi ce preferati?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *