Cumparaturi in magazine sau online?

Este evident ca in preajma sarbatorilor, toti romanii se orienteaza spre un singur sport: cumparaturile. Observam asta in jurul nostru pentru ca dintr-odata toate supermarketurile, pietele, dar si banalele „magazinase de cartier”, devin neincapatoare.

La fel de evident este faptul ca romanul in general cauta reduceri pentru a face unele economii.In fond, daca se poate, de ce nu?

Dar a aparut in ultimii ani si categoria oamenilor care prefera sa isi faca cumparaturile online.Bineinteles ca nu se cumpara online alimente(cu mici exceptii, dar nu cred ca multa lume apeleaza la asa ceva), insa in afara de alimente poti cumpara cam orice online.Exista cateva avantaje pentru a cumpara online, de la faptul ca poti urmari specificatiile produsului respectiv in detaliu, poti gasi pareri pro si contra despre acel produs, gasesti produse la reduceri sau categorii de produse la reduceri, pana la faptul ca il poti plati cu cardul sau ramburs atunci cand il primesti acasa si faptul ca iti este livrat la domiciliu fara a trebui sa faci o deplasare pana la magazin.

Voi ce preferati: cumparaturile online sau cele clasice in aglomeratiile din magazine?

Trimis de Vali

One Response to “Cumparaturi in magazine sau online?”

  1. Laurentiu spune:

    Decat sa aloci ora intregi printre rafturi si sa te mai calci si-n picioare, e clar ca e mult mai lejer sa comanzi pe net, chiar daca mai adaugi ceva banuti pentru transport samd…timp scutit prin a nu merge in magazine, inseamna mai multi bani produsi prin munca.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *