In curs de a-mi reveni cu putin ajutor.

A trecut si 1Decembrie si se aproprie Craciunul. Am iar pofta de ciocolata, acum mananc Shogetten cu Cappuccino, o recomand pentru ca este geniala. Azi am mancat mai toata ziua, chiar am mancat dimineata si am mancat consistent, ma pun pe ingrasat. Poate multi vor sa slabeasca dar, eu vreau sa ma ingras.

Azi am facut un nou pas in revenirea mea pe linia de plutire, am sunat la 0800.824.453 numar gratuit pentru consiliere psihologica. Am sunat la recomandarea medicului de familie iar la capatul firului sta o voce calda, gata sa te asculte si sa iti ofere sfaturi despre cum sa treci peste anumite lucruri.

Sunt sifonat, extrem de sifonat si cu moralul la pamant, am simtit nevoia de a vorbi cu cineva specializat in a intelege oameni si a-i indruma. Acum imi este bine, mi s-a spus ca totul se rezolva, cu timpul voi accepta ce acum mi se pare imposibil, cu timpul ma voi obisnui cu dorul, cel putin asta am inteles eu.

Imi caut acum linistea in muzica pe care o ascult, ciocolata pe care o mananc si visez inca cu ochii deschisi ca imi voi gasi piesa lipsa din puzzle.

In ultimul timp, am simtit ca nimeni nu intelege ce simt, nu ma prea pot baza in nimeni si increderea mea in oameni a avut serios de suferit. Imi voi reveni, voi gasi cumva puterea de a zambi din nou, imi voi reorganiza gandurile.

Zilele astea am muncit mai mult, am scapat de datorie si am reusit sa strang bani si de telefon ceea ce este perfect, inca mai am bani de luat ceea ce este si mai bine iar comenzile continua sa vina ceea ce este minunat.

Mai vreau doar sa beau o bere cu cineva anume, o ultima bere pe anul asta pentru ca, nu stiu cat mai stau in tara si nu stiu ce ocazie vom mai avea sa bem o bere ca prieteni anul acesta si chiar viitorul an pentru ca daca plec, nu am de gand sa vin acasa sub un an.

Pana una alta, Tot raul spre BINE.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *